Lacuri si Emailuri pentru Beton

Ce gasiti pe site?

Situl este axat pe prezentarea produselor folosite la protectia si infrumusetarea betonului. Puteti gasi lacuri pentru beton, emailurilor pentru beton, durificatori si impermeabilizanti si pardoseli .

Toate produsele prezentate pe site sunt realizate in Romania de catre o echipa cu experienta de peste 25 de ani industria vopselelor. Probele si testarea produselor au fost facute atat in laboratorul propriu cat si in situatii reale, fiind deja aplicate in sute de locatii.

Cum puteti cere detalii?

Daca nu stiti care dintre lacurile de beton, emailurile sau pardoselile de pe site este cea mai buna alegere pentru nevoile dumneavoastra, puteti sa ne contactati pentru a va face o recomandare. In functie de aplicatia dorita, unele produse sunt mai potrivite decat celelalte. Va stam la dispozitie cu sfaturi pentru a face alegerea cea mai buna!

Cum puteti comanda?

Fiecare client are nevoie de o anumita culoare, de un anumit produs care sa ii rezolve cat mai bine problema. Din acest motiv orice produs de pe site se fabrica la comanda. Pentru a comanda un produs va rugam sa folositi pagina de contact. In acest fel puteti obtine si sfaturi in alegerea produsului cel mai potrivit nevoilor dumneavoastra.